Grupul de companii

Home Grupul de companii

Omul de afaceri Ioan Tecar este administratorul, împreună cu soția sa, grupului de firme MG TEC. Acesta este format din 7 societăți comerciale, cea mai veche dintre ele fiind înființată în 1994. Companiile din grup activează în domeniul produselor metalurgice, a produselor de izolat și tencuit, construcții și materiale de construcție, ferestre și uși din PVC și aluminiu, service și piese auto, asigurări.

În perioada 2012 – 2015, omul de afaceri a pus în funcțiune 3 fabrici noi de producție hârtie igienică si prosoape de bucătărie din hârtie tissue. Două dintre aceste fabrici au fost realizate în cadrul unor proiecte din fonduri europene în cadrul POS CCE 2007-2013 iar ultima fabrică, finalizată în 2015, a fost implementată cu Ajutor de stat de la Ministerul Finanțelor Publice.

În cadrul acestor proiecte, Ioan Tecar a supravegheat îndeaproape și a întreținut relația cu Ministerul Finanțelor Publice și Ministerul Economiei, a asigurat relația cu furnizorii, a supravegheat îndeaproape procedurile de selecție și achiziție a echipamentelor, montarea, testarea și punerea în funcțiune a acestora.

În momentul de față, activitatea de producție hârtie tissue și produse din hârtie tissue formează un grup separat, Pehart Tec Grup, acesta fiind construit de omul de afaceri Ioan Tecar împreună cu fondul de investiții Abris Capital Partners. În prezent, business-ul de hârtie este deținut integral de fondul de investiții Abris Capital Partners.